Träningsmotivation 2012

Träningsmotivation

Idag tänkte jag prata om lite träningsmotivation. Vad motiverar oss, dig, mig eller din vän? Det är väldigt olika vad som motiverar oss, men att vi ibland behöver motivation stämmer nog in på oss alla. Vad får dig att villja gå till gymmet en regnig dag? Vad hindrar dig? Att både veta fördelarna och nackdelarna med sig själv är viktigt tycker jag… Vet du inte vad du är dålig på så vet du inte heller vad du kan bli bättre på, helt enkelt.

 

Jag följer en hel rad olika träningsbloggar, där både tjejer och killar står i fokus. Dom motiverar mig på olika sätt. Jag kan sitta en hel kväll och bara titta på en massa youtube klipp eller se på bilder som motiverar mig. Hur gör du?

 

Musik motiverar mig väldigt mycket, låttexter säger en hel del i min träning. Dock så är det inte bara texten som är viktigt. Det måste vara lite drag också, såklart :). Skulle ni få se min träningslista så skulle ni också se att jag har en stor mängd olika låtar. Det finns ingen direkt röd tråd i det hela mer än att det motiverar just mig i olika situationer här i livet. Ibland så behöver jag lugn musik, ibland behöver jag hård musik. Ibland behöver jag musik med bas i ibland behöver jag bara konstiga ljud ifrån en enkel techno låt.

 

Hur som helst, så motiverar det mig att se hur andra lyckas. Jag kanske borde bli PT? Haha, vi får se hur detta slutar. Men just nu så är det som det är…Hoppas ni håller igång därute, skriv gärna en kommentar eller två så får vi se vad som händer till Jul ! 🙂

 

/ Amor Vincit Omnia