No Pain No Gain – Dags för en förändring?

Förändring

För att nå sin toppform så behöver man också ett mål att sträva efter. Många söker sin toppform ifrån alla kändisar som finns därute, den sk ”Brad Pitt” formen som ni alla säkert har hört talas som. Varje år så sitter jag och min Sambo och ser på Victoria Secrets show, och fascineras utav dessa tjejer som har uppnått en sån sjukt bra form inför den uppvisningen av underkläder. Jag säger dock inte att det är hälsosamt att vara så mager som vissa utav dom tjejerna, dock så är det ett par stycken ur den modevisningen som verkligen har lyckas uppnå sina mål.

 

 

Alla har vi olika mål här i livet, vissa vill bli rika och andra bryr sig bara om att må bra med annat. Det handlar om vad en själv vill göra med sitt liv, vill du göra en förändring med dig själv så är det ingen annan som kan göra det åt dig.

 

För några år sedan så vägde jag alldeles för mycket för mitt eget bästa. Jag gjorde då en förändring i mitt liv och såg till att komma tillbaka in i min bana. Jag tränar nu för en helt annan anledning än vad jag tränade för då, fast ändå samma. Det beror på hur man vrider och vänder på det. Just nu så ser jag över min kropp och ser vad jag saknar och vad jag har, mina fördelar och nackdelar. Vad jag kan och vad jag inte kan men hela tiden i bakhuvudet så ekar det ”No Pain No  Gain”.

 

Vill man göra en förändring med en själv, så är det bara DU som kan göra det. Ingen annan. Det är inte dina bästa kompisar som drar dig till gymmet, det är snarare dom som säger att du ska skippa gymmet för att gå och se på Bio. Har du nånsin lagt tanken på hur mycket skit man stoppar i sig när man är med dom som är närmast? Man vill alltid äta något ”Gott” eller bara sitta still där framför tvn. Oftast iallafall….

Vi människor är skapta för att arbeta, att röra på oss. Inte att sitta stilla och förmultna. Det är din egen uppgift i livet att ta hand om dig själv och ge dig själv det du behöver. Motion och kraft att klara av livet.

 

Trött på människors ursäkter, kör bara, för varje sekund som går så räknar du även ner på ditt liv. Kort och gott, Det är nu eller aldrig.

 

No Pain NO Gain

/R