Nu är jag frisk

Hej vår kära träningsblogg!

Nu har det gått en lång tid sen jag vart sjuk, jag insjuknade i Lunginflammation redan i mitten av Juli och nu är vi i September. Helt galet jobbigt har det varit att inte kunnat träna som man velat. Men nu är det dax igen, var hos läkaren idag och han hörde inge konstigt på mina lungor samt att jag tränade igår och har inget ont alls idag. Mer än kanske träningsvärk ;).

 

Så, idag blir det träning på schemat – ÄNTLIGEN – tror ingen kan förstå hur sjuk den här känslan är, idag kommer jag explodera på Gymmet. Och ja, jag vet att jag kommer inte kunna träna lika hårt eller lika höga vikter som förut. Men redan igår när jag kände efter så har jag inte förlorat så mycket utav styrkan, mest kondition och syreupptagning som är kass. Vilket kommer lösa sig då mitt schema kommer att läggas om och bli både ett Kondition och Styrkeschema. HÄRLIGT<!>

 

Det kommer snart komma en uppdatering på hur läget ligger till med scheman och vilken kost jag kommer sätta upp för min träning, så stay tuned, men just nu ska jag bara försöka att återhämta mig ifrån denna sjukdom. Det kommer ta lite tid men jag räknar med att vara tillbaka så snabbt jag bara kan. Det är vinter snart, mörkret faller in, då är det dax att kötta på så att man kan nå sommaren med ett leende på läpparna.

 

Musiken är på laddning inför ikväll, det kommer att bli en härlig blandning utav min egna spellista på spotify: Träning

 

För att hålla motivationen uppe under hela min off-season så har jag spenderat många timmar på Youtube, vilket gör att jag även kan bidra med lite tips därifrån:

 

Bodybuilding – Jay Cutler på väg emot MR Olympia 2010

En härlig film med en bodybuilder som jag lärt mig att älska, jag säger lärt mig då jag inte gillade han i början. Men efter att ha sett ett par dokumentärer så har jag insett hur grymt motiverande den här bjässen kan vara. Mr Jay Cutler !

 

För er som hängt lite på Youtube känner nog igen nästa kille som gjort videon, nämligen Zhasni, hans filmer fortsätter att motivera och inspirera till det vi gör på gymmet.

Nästa man behöver man inte presentera, känner du inte igen denna herre så har du inte tittat på bodybuilding på ett par år, nämligen, the man the myth the legend, Ronnie Coleman

 

 

 

Härligt tryck i det där grabbarna, glöm inte heller att följa oss på Facebook där även tävlingar kommer att dyka upp i framtiden: http://www.facebook.com/AmorVincitOmniaBloggen

 

 

Glöm inte och läsa varför just vi startade en träningsblogg !

 

Amor Vincit Omnia