Dagens pass – Kosttillskottet kommer imorgon

Inte min dag idag, men det fick gå ändå. Tog lång tid att ta mig till gymmet (Pga att inget ville gå som jag ville). Men dit kom jag…Höllt på att ställa in då jag satte mig ner hemma, farligt farligt! J

 

Hur som helst, till gymmet kom jag ! Här kommer redovisning ifrån passet:

Ben

Värmde upp med lite lätta övningar samt lite stretch.

Knäböj

20×6

40×6

60×6

80×3

 

Benpress i maskin

120×6

140×6

160×6

180×4

 

Körde en ny övning som tog slut på baksida lår så orkade inte så mycket mer. Var en ”hemmagjord” övning av Tony ;).

 

 

Avslutade med lite Axlar (Dock väldigt lätt och få övningar).

Axelpress med Skivstång

40×6

50×6

50×10

Shrugs

42×6

42×6

 

När jag kom hem ifrån gymmet så satte vi oss och såg på ”I want to look like that Guy” dokumentären. Där en vanlig person tränar för att kunna bli som killarna på omslagen till tidningarna. Väldigt inspirerande dokumentär som visar hur hårt man måste arbeta om man vill stå på scen.

 

Avslutade kvällen med en 30mins power-walk, det var förvånansvärt mycket folk ute ikväll fast det var sent. Det trodde jag inte….Nu ställer jag klockan på 06:00 och hoppas på det bästa. Imorgon ska jag försöka med det svåra, morgonpromenad, vilket jag vanligtvis inte klarar av då jag är så segstartad. Men nu ska jag F försöka igen…Vi får se om jag klarar det. Imorgon blir det vilodag ifrån gymmet. Kommer spendera min kväll hemma i mina hemtrakter med min svåger. Det ska bli skoj!

 

Så nästa gång det blir träning är Torsdag! Jag hoppas att ni tycker om det ni läst, nu är jag helt slut. Blir en skön och efterlängtad dusch och sedan blir det sängen. Kom ihåg alla därute, No Pain, No Gain!

” Everybody wanna be a bodybuilder, but dont no body wanna lift no heavy ass weight.”

–          Ronnie Coleman

 

Bjuder på ett litet Marek klipp! 🙂

170kg med blåa band uppifrån

 

 

Amor Vincit Omnia /R