Bulk vs Deff

STYRKETRÄNING VS KONDITION

Det är jobbigt just nu då det närmar sig byggarsäsong. Det är nu det gäller och då passar min kropp på att lägga av. Helt sjukt vad jobbigt detta börjar bli, det är så att lunginflammationen (om det nu är det jag har), inte har lagt sig helt. Det gör att jag inte kan köra någon som helst kondition utan såfort min andning blir ansträngd så börjar det göra ont. Sen blommar det ut på natten och det gör fruktansvärt ont. Det är frustrerande med all energi inom mig, jag vill bara träna, jag vill bara till gymmet, Nu, Nu, NU!

Det är bara att bita ihop, se det hela som en enda stor test. Men när det här är borta ifrån mig så kommer jag ge allt till 220%. Helt klart. Måste dock ta en tid åt att berömma min fästmö som håller igång fast jag inte kan. Idag åkte hon och träna innan jobbet. Det gör mig glad, hon kämpar på och jobbar på! Härligt!

Att höra att någon ska bulka eller deffa på gymmet kan ibland bli lite dumt, med tanke på att deff ska då innebära att du minskar i fett% och gör dina muskler mer synliga. Och bulk ska då menas med att du börjar bygga, och kan äta på dig lite mer. Du kommer då hamna på ett högre fett% eftersom du stoppar i dig mer. Det är stor skillnad på bulk och deff, duh, dom är deras motsatser. Men det innebär då att man ändrar sina kostvanor beroende på vad man vill göra. Vill man bulka så får man se till att hålla sin kostplan, det är lika viktigt som när man deffar, man måste ändå alltid hålla sitt mål.

Själv ska jag börja med en sorts träning som gör att jag alltid är i form, men håller min förbränning högt så att jag kan äta som jag vill när det passar mig. Det kommer dock inte bli pizza 3 dagar i rad, men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Man måste få leva och unna sig något också. Dock i måttliga mängder.

 

Glöm inte att besöka våran Facebook

/* Amor Vincit Omnia */
/* R */