2008 – The year when it all begun

 

Jag började träna 2008, började som en 120 kg kloss som inte hadde några muskler alls på kroppen (Kändes det som ;)) Hur som helst, så satte jag igång ett hårt arbete med viktnedgång, som resulterade i att jag gick ner 30kg på ett helt år, Januari->December 2008.

 

Detta var ett tufft år, där jag fick lära mig en hel del om både träning och om mig själv. Jag gick ifrån en tjockis till räka, då jag insåg hur viktigt träning var för mig. Jag började sakta men säkert att bygga upp min kropp, blev intresserad utav att lära mig mer….Att få bli starkare och att kunna göra saker som jag aldrig tänkt att jag skulle kunna göra.

 

År 2009-2010 Var den tiden då jag höll min träning så att jag fortfarande höll mig i form. Det kändes bra, jag trivs verkligen att få komma till gymmet. Orden: ”No Pain No Gain” satte sina spår. Jag vet att vill man komma nånvart i sin träning, så krävs det disciplin och uppoffring.

 

AmorVincitOmnia skapades då detta är något som har en stor betydelse i mitt liv. ”Kärleken övervinner allt” , står för allt som jag gått igenom med min fästmö. Denna blogg kommer vara en blogg om oss, och våran träning, där ni kan följa oss och se hur vi förändras till det bättre.

 

 

Jag hoppas att så många som möjligt tar sig tid att kommenterar och läser,

 

MVH

/R