Hur gör man sig av med det där lilla extra?

Förbränna fett är kul, det är ett sätt att få en själv att må bättre. Du känner verkligen att du mår bra efter att du har sprungit en runda i solen. Du uppskattar mer i livet om du känner dig sund. Du blir gladare och piggare, orkar att göra dom där sakerna som man annars aldrig orkar. Vill du också vara glad om dagarna? Se då till att hålla konditionen uppe.

Många tror att kondition är något man behöver för att kunna springa mycket. Det stämmer inte, du behöver kondition till allt du gör i livet. Har du väldigt låg konditionsnivå så kommer du att bli trött utav det minsta lilla. Har du en hög konditionsnivå så kommer du att orka att leva med ett leende på läpparna. Ens kondition har mycket med ens humör att göra. Har man dålig kondition så är det jobbigt att få upp sin konditionsnivå till en början dock. Men det borde bara fungera som en motivation för oss människor att faktiskt fortsätta kämpa och sen aldrig ge upp, No Pain No Gain.

Vill du sluta flåsa när du går upp för trapporna? Vill du känna att du är trött när du lägger dig, eller vill du ligga där i timmar med fullt utav energi i kroppen?

Ut och rör på er!

Det är inte så svårt som det verkar. Ta på er skorna, jackan om så behövs. Lite musik kanske? Och gå runt kvarteret. Hitta en runda som passar just dig och du kommer känna en förändring i både kropp och själ. 🙂

Du behöver inte göra det för att förbränna fett, du kan göra det för din egna känsla i kroppen att du vill orka. Du kanske redan är smal, men du behöver ändå motion. Att ha bra kondition kommer inte gratis, men det är skönt att känna känslan att man orkar det man vill göra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Pain No Gain

/R