Viktminska med vatten

Jag tänker ofta på hur ofta vi dricker läsk nuförtiden, eller att vi ofta väljer att dricka andra saker än just vatten. Vatten är fantastiskt det släcker både törst och hunger. Nu menar jag inte att ni ska gå och byta ut era måltider emot enbart vatten. Såklart inte… Men det är faktiskt så att vatten kan släcka hunger eller sötsug. Om ni är under en hård diet och ni känner att ni börjar bli sugen på att äta något när ni inte ska så kan det mycket väl vara så att kroppen enbart vill ha vätska. Och dricker du inte heller tillräckligt mycket så får du vätskebrist och därmed så får du ont i huvudet.

 

Viktminska på rätt sätt

Det är väldigt viktigt att du inte tror att jag menar att ni ska leva på vatten även om ni kommer väldigt långt på vatten. Då kroppen behöver mängder av vitaminer och andra ämnen som vi får ifrån just kosten. Det jag säger är bara det att man inte ska underskatta vatten. För att gå ner i vikt så behöver du göra av med mer energi än vad du stoppar i dig. Det kan repeteras lika ofta som frågan ställs, men det är också viktigt att förstå vad det innebär.

Tex,

En Big Mac & CO innehåller 1350 KCAL, detta måste du då göra dig av med om du inte vill lägga på dig i vikt. När jag viktminska så kommer jag ihåg att jag satsade på att förbränna 100 kcal/10 min, förstår ni då hur lång tid det skulle ta att förbränna 1350? Och då har vi bara räknat en måltid. Helt sjukt! Vad stoppar vi människor i oss igentligen och varför stoppar ingen oss?

 

 

Amor Vincit Omnia