Varför startade vi en träningsblogg?

Varför startade vi en träningsblogg?

Vi startade en träningsblogg eftersom vi ville ha nånstans att skriva av oss på, ett ställe där man kan spara all information om ens tränings så att man kan gå tillbaka och läsa om sina framsteg. Vi har igenom denna träningsblogg fått många nya vänner, vi har över 100 unika besökare per dag. Med detta sagt så kan man säga att våran träningsblogg har blivit godkänd i bloggvärlden då det finns en hel del träningsbloggar redan som det skrivits i jättelänge, men det fanns plats för en till.

Amor Vincit Omnia – betyder väldigt mycket för oss. ”Kärleken övervinner allt” står det för, och för oss så är det allt vi lever för. Kärlek och Träning, men också kärlek till träningen. Vi är glada att våran träningsblogg har blivit så populär som den blivit. Och jag säger populär då vi redan har så många läsare på så kort tid. Det innebär ju att folk uppskattar det man gör och det ska man vara glad för.

 

 

Träningsblogg

En träningsblogg trodde jag aldrig att jag skulle skapa, jag har skrivit journaler på diverse forum men jag trodde aldrig att jag skulle börja skriva om det så seriöst som jag ändå börjar göra nu. Jag har med mig mitt anteckningsblock till gymmet, och skriver ner varje svettning jag gör. Det är underbart….

Jag hoppas att ni uppskattar våran träningsblogg precis lika mycket som vi gör. Och jag hoppas att så många som möjligt kommer hänga på oss här framöver när vi går över till sommaren och sommarformen.

 

 

Lev väl,
No Pain No Gain
/R