Träningstips – Förlora fett med Äppelcidervinäger

Träningstips – Förlora fett med Äppelcidervinäger

Jag fick höra en sak häromdan om Äppelcidervinäger som jag inte visste. Äppelcidervinäger används emot förkylningar, gasbildningar, samt emot höga blodfetter. Det finns även ännu fler användsningsområden för just äppelcidervinäger men i detta inlägg så kommer vi behandla det som gjort så att vi har börjat använda just Äppelcidervinäger. Nämligen dess egenskap i att förbränna fett, jag ska förklara för er lite varför denna vinäger just hjälper till att förbränna fett.

 

Förutom alla dess olika användningsområden som äppelcidervinägern har så innehåller den även en riklig mängd med C-Vitamin och andra vitaminer. Du finner även mineraler i vinägern. För att inte gå in för djupt på alla dess områden så hoppar vi direkt till dess fett förbrännande förmåga, samt så går jag igenom exempel på när du kan använda just Äppelcidervinägern.

Äppelcidervinägern passar utmärkt som en ingrediens i köket, tex till salladsdressingar eller olika marinader. Ett exempel på dressing är tex:

Ingredienser:
1 dl rapsolja
4 msk äppelcidervinäger
1 msk stark senap
1 vitlök
1/2 tsk salt
1 tsk torkad oregano
1 tsk torkad timjan

  • Börja med att press vitlöken.
  • Blanda vitlöken tillsammans med övriga ingredienser.
  • Du kan även göra en större sats och spara i kylskåpet.

 

Vinägern kan även sänka ditt kolesterolvärde med hela 30% vid dagligt användande. Detta gäller då inte alla, men ändå, så är det värt att testa om du har problem med just detta!

Vissa som har dålig andedräkt kan även använda Äppelcidervinägern och gurgla med det i munnen. Har dock inte testat detta :).

 

 

Äppelcidervinägern stillar din hunger, vinäger hjälper också till att bryta ner fett. Använder du dig utav äppelcidervinäger så håller du hjälper du till att fhålla en jämn blodsockernivå. Eftersom att äppelcidervinägern gör att din blodsockernivå stillas så kommer du att stilla din hunger över tid. Du kommer därmed att inte känna sug efter mat hela tiden och med detta sagt så kommer du även ha lättare att hålla dig borta ifrån onödigt ätande. Äppelcidervinäger finns både i tablettform som i flytande form.

Vi har börjat använda Äppelcidervinäger i vår matlagning och när vi gör sallader, du kan även ta ett glas vatten med lite äppelcidervinäger och bara röra om och dricka upp.

 

No Pain No Gain

 

/R