Träningsblogg 2011

Träningsblogg

Våran fina träningsblogg har gett oss mycket genom året, och vi kommer att fortsätta med våran träningsblogg. Det är helt fantastiskt att se så många följare vi har fått och vilken feedback vi fått, helt otroligt! Träningen är en del av oss och kommer så att fortsätta att vara. Med träningen så har vi nu våran träningsblogg som vi måste ta hand om och underhålla. Men det gör vi med glädje! 🙂

 

Träningsbloggen skapades år 2010 och viär nu inne på år 2011, men vi kommer säkerligen fortsätta i flera år till. Det är underbart att få skriva av sig lite. Jag undrar lite varför inte fler träningsbloggar? Vi som alla säger att vi är så duktiga på att hålla oss i form, men det är inläggen kan man då fråga sig? 🙂 Haha, ne, inte är det så att man måste synas bara för att man tränar. Jag menade mest bara att man borde vara glad och kan kosta på sig att känna sig uppskattad utav alla sina läsare.

 

Det har varit mycket jobb med vår träningsblogg men nu börjar allt verkligen sätta sig i rullning. Vi får fler och fler besökare per vecka och vi kommer nog att slå förra åre rätt rejält med besökare. Det är underbart att se att så många är intresserade utav vår träning.

 

Vi blickar framåt lite utöver nästa år och ser efter vad träningsbloggen behöver, kanske lite fler tävlingar? Det är alldeles för lite tävlingar här finner jag själv. Och kanske ännu fler tips? Att ha en träningsblogg som denna är dock underbart, ni som skriver får gärna fortsätta att skicka in era tips och bidrag till oss så ska vi göra det bästa för att få en sån bra träningsblogg år 2012 också!

 

Vi lär oss med er,

Träningsbloggen 2011 -> 2012

 

/Amor Vincit Omnia

 

 

 

Etiketter: