Träning och Grillning

Kung på gymmet och vid grillen

Härligt väder det är ute tycker inte ni ? Jag är grymt sugen på att dra till Gymmet idag men så kommer det inte att bli för vi är bjudna på lite grillning. Underbart, säger jag, som älskar att grilla. Dock så är inte min Sambo lika förtjust, men idag så verkar hon sugen på det. GRYMT!!! Skrev för ett tag sen upp ett matschema/kostschema som jag tänkte följa. Men tänkte berätta här att jag har slutat med det schemat. Det var inget fel på schemat så, det var bara det att de inte passar mig att äta så ofta som man var tvungen att göra med det schemat. Istället så har jag ändrat mitt matschema till att äta Kyckling(eller Kött)/Tzatziki/Sallad, och det funkar bra för mig. Äter kyckling/kött 2 ggr per dag, och äter något till frukost. Blir totala måltider runt 3-4 / dag och det gör att jag både känner mig piggare och kroppen blir tajtare.

 

 

Ikväll ska det grillas kött, så himla gott. Dock så blir det inte så mycket till det mer än sallad, tzatziki och Loka vilket jag har vant mig vid nu. Men det är det värt, om en vecka så reser vi till Barcelona och då ska de kännas bra i kroppen.

När vi kommer hem ifrån Barcelona så kommer jag att slå in en högre växel till att nå mitt form-mål för iår då jag har semester i slutet av Juli, vi får se hur det går. Men jag vet att jag kommer lyckas 🙂 .

 

Kul att så många läste Bikini inlägget igår, undrar dock om ni läste det för bilderna eller för texten som stod där 🙂 hahah!

Vi hörs kanske senare, adjos!