Styrkan ingen kan någonsin ta ifrån mig

VILKEN DAG!!!

 

Borde sova för länge sen!! Är så sjukt trött efter en underbar dag på jobbet med aktiviteter samt ett grymt föredrag!! Har sån energi i kroppen, vill bara dansa, är så LYCKLIG!!!

Just nu finns det nog inte någon som är så lycklig  som jag är faktiskt.. Jag har en underbar man, ett GRYMT nytt jobb.. En fantastisk chef som ger mig så otroligt mycket nya möjligheter till att utvecklas som person och framför allt växa som person!! Alla som frågar om mitt jobb tror jag har det as tufft och skittråkigt.. JA det är SJUKT tufft, men det var precis det jag bad om!! Jag ville ha utmaningar, ha något att bita i. Mitt jobb är BÄST!!! Mina kollegor är VÄRLDSKLASS..

 

Nog med jobb 😉 Men jag känner sån tacksamhet och lycka just nu i mitt liv. Min älskade lillebror är frisk igen efter sin lilla dal ner i det mörka med besök på akuten hela tiden!! Det var tungt för mig, min bror är mitt ALLT.. Hemska tanke att något någonsin ska kunna hända honom!! ALDRIG, skyddar honom med mitt liv om så krävs.. Men han är på benen och syster nöjd!!

 

Träningen då??!! Inte blivit mycket träning nu på sista tiden, jobbat GALET mycket.. Helt underbart men har inte haft så mycket ork till träningen alls faktiskt.. Men nu är målen satta, inget jag kommer gå ut med.. Men ja det är en tokförandring som kommer ske och ja jag ÄLSKAR DET!!

 

 

NU måste jag sova för kvällen, så sjukt slut och måste ladda inför jobb 08.30-17.30 imorgon..

 

AMOR VINCIT OMNIA

 

LINDIE