Sjuk i Lunginflammation

Vila ifrån gymmet, 1 månad?

Hejsan Alla,

Nu är jag tillbaka ;), råkade dra på mig lunginflammation precis vid starten utav min semester och har fått vila sedan dess. Det känns tungt att behöva vara ifrån gymmet såpass länge men snart är jag tillbaka med mer energi än någonsin.

Så vad hände igentligen?

Två dagar inpå min semester så vaknade jag upp med en enorm smärta i bröstet. Det gjorde ont, svårt att andas. Eftersom jag ogillar att besöka läkare eller sjukhus för småsaker så drog jag slutsatsen att jag säkert sträckt mig på gymmet. Dock så kändes det lika fel varje gång då jag sa att jag sträckt mig. Efter all denna träning, så förstog jag att detta var ingen sträckning. Men vad var det?

 

Min underbara fästmö försökte få mig att förstå att det var lunginflammation som jag hadde. Dock så ville jag inte lyssna, så 4 dagar in på vår semester (Natten till då vi åkte till Turkiet), så vaknar jag upp och har ont. Vi ringer då sjukvårdsupplyssningen som berättar att vi borde åka in och kolla upp det där. Varav jag förklarar för dom att vi ska flyga om några timmar. Jag försöker övertyga dom om att det är inget fel på mig, utan att jag bara sträckt mig, hoppas jag, varav dom tycker det låter som en giltig förklaring men att jag bör uppsöka läkare där nere om det fortsätter att göra ont.

Resan till Turkiet var underbar, mer om den senare helt klart! :). Gick på värktabletter och mådde helt ok, med ett fåtal stunder då det gjorde riktigt ont. Vi spolar fram bandet och återfinns snart hemma i Sverige. Vi blir då tvungna att uppsöka läkare, som fastställer att jag går runt med lunginflammation. Attans, det slutade med sjukskrivning i hela 3 veckor ifrån jobbet och att gå hemma resten av semestern sjuk.

 

Hur som helst, med all denna tid så har jag nu haft gott om tid att planera mina framtida planer inom träning. Till detta hör att jag även kommer att kunna få tips och tricks ifrån en speciell person som jag väljer att kalla Mr X 🙂 .

Nu är jag tillbaka, och här för att stanna 😉

 

 

Amor Vincit Omnia /

R

Etiketter: