Sjuk ångest – Vill till gymmet

AKUTBIL OCH SKADAD TUMME

Jag blir galen snart. Det har gått en vecka sen jag var på Gymmet senast, och en vecka sedan jag skada min tumme/hand. Som de som känner mig säkert redan vet så har jag råkat utför en olycka som jag vållade själv, jag satte nämligen en kökskniv i handen. Det låter värre än vad det är (Just nu iallafall), då jag kan röra tummen och allt verkar läka på bra. Men än så länge så har jag lite ont i handen och kan inte direkt sätta en skivstång emot handflatan. Skit också.

Det är sjukt frustrerande att inte kunna träna, det är annat om man väljer att inte träna, tex om man har semester och är bortrest och inte har chans till gymmet. Hur som helst så hoppas jag att det läker på mer snart, för jag måste verkligen få träna. Stygnen åker bort på Fredag-Lördag, så vi får se, det är ju fortfarande ett sår som sitter väldigt dumt. Dock så kommer jag snart bege mig till gymmet för att träna ben åtminstone. SKÖNT!

Det är jobbigt att skriva om träningstips när man inte kan träna själv, sjukt frustrerande ska jag berätta för er! Jag är glad för er alla som kan ta er till gymmet och träna, då jag är en utav dom som inte kan göra det jag vill just nu :(. Helvete!

Hoppas ni har det bra därute, och kör hårt!

 

No Pain No Gain –

 

//R