Muskler och tatueringar

Är tatueringar något för dig?

Tatueringar känns det som det går i vågor, ena stunden så ska alla ha en tatuering och andra stunden så ska ingen ha tatueringar. Problemet är ju bara det att har man väl tatuerat sig så är det svårt att ta bort den, även om det går. Personligen så är jag inget fan utav tatueringar, för mig så ser det mest konstigt ut att ha en massa tatueringar, även om vissa utav dom kan vara väldigt fina.

Jag har funderat på att göra en tatuering nångång, men har inte kännts rätt ännu. (Nej, jag har inga tatueringar alls, coolt va?). För mig så ska en tatuering ha en mening, eller betydelse så det måste kännas rätt när jag gör den, annars kan jag lika gärna spara dom pengarna till annat, nytt proteinpulver kanske? 😉

Muskulösa kroppar med tatueringar, är det snyggt? En vältränad kropp kan vara snygg i sig, varför ska man smutsa ner den med en massa bläck? Jadu, smaken är ju som baken, jag kan tycka att vissa tatueringar är helt okej medans andra bara gör att man ser smutsig ut. Tycker att tatueringar kan gå lite väl till överdrift ibland dock, man ser dom som har hur mycket som helst på kropparna. Men det är ju samtidigt deras val 😛 .

 

Behövde bara få ur mig nått, hoppas ni har det bra därute!

No Pain No Gain !