Motivering 2012

Motivering

Motivering/Motivation är något som vi alla söker nångång i livet, att ha något att sträva efter, att försöka nå. ”Aim For the Stars” som man brukar säga, det är viktigt att ha ett mål i livet annars så kommer du sällan nånvart. Sen hamnar vi även i en hel del svackor på vägen som tar oss bort ifrån våran grundplan, det kan vara så mycket som kommer ivägen ifrån våra mål. Men oftast är det vi själva som bestämmer huruvida det ska få stoppa oss eller inte. Vill du bli stoppad?

Själv söker jag oftast motivering på bloggar/youtube, man kan hitta en hel del därute på nätet som motiverar en just för dagen. Men visst tröttnar man lite på att se samma film eller höra samma ljudsnutt om och om igen hela tiden. Men det är det roliga också, att hitta nya motivationskällor :).

Idag vill jag slå ett slag för denna underbara blogg, här kan du läsa om lite allt möjligt, denna blogg kommer att komma upp i fler utav mina inlägg framöver så håll utkik –  World Class Vällingby

För er som inte vet, så spenderade jag förra året mestadels borta ifrån gymmet. Då jag råkade ut för dubbelsidig lunginflammation och gick sedan över till en blodpropp i min högra vad. Detta är inget som jag nu längre tänker låta förstöra min träning utan nu kör vi igen. Ni kommer att se fler uppdateringar med tips och tricks här på bloggen och vi kommer att köra hårt. Sommaren är snart här och jag har mål att nå tills den är här. Har även mål tills nästa år och om ni har tur så kanske jag delar med mig utav detta.

Men nu kör vi igen…

Amor Vincit Omnia - Träningsbloggen

No Pain No Gain

/R