Inför dagens träningspass

Rygg & axlar

Varit sugen sen jag gick upp imorse. Vet att det kommer gå bra ikväll, känner det på mig, är grymt motiverad till att köra hårt idag. Hoppas på att slå rekordet i rygglyft och att även kunna köra lite mera marklyft för att få igång det på riktigt. Dock är kroppen sliten men det ska inte vara något med det ändå. Det blir No-Xplode, musik, sen kör vi bara :).

Inför varje träningspass så brukar jag värma upp med att gå till Gymmet, med hög musik och bara vara i min egna värld. Tung musik måste det vara, snabbt ska det gå. Sjukt härligt att ta den promenaden innan, då man vet att när man kommer till Gymmet så kör man bara. Det var ju ett tag sen som man var hemma, så det är skönt att vara hemma äntligen. Försöker lägga upp passet i mitt huvud redan nu så att jag slipper stå på gymmet och tänka på det…

 

Såhär ser mitt pass ut i huvudet nu:

  • Ryggpress med hantlar
  • Rygglyft med skivstång
  • Marklyft
  • Latsdrag

 

Sen när det kommer till axlar så har jag inte riktigt bestämt mig ännu. Det får vi nog se, Axlar är ju något som jag älskar att träna så det brukar inte vara så svårt att komma på vad jag ska köra där.