En massa sjuk

Ifrån att vara sjuk I lunginflammation till att få en grym förkylning det var inte snällt. Jag vet inte riktigt vad för ont jag gjort detta året som förtjänar att ligga hemma sjuk mestadels av året(känns det som). Det är varken bra ekonomiskt eller träningsmässigt ska jag säga er ;).  Hur som helst så verkar jag snart komma på banan igen. Men jag fokuserar fortfarande på att kunna jobba och håller mig hemma ifrån gymmet för att bli alldeles helt 100% denna gången.

 

Hosta och snorig, det är det enda som är kvar. En riktig snorunge är jag just nu. Hopplöst, men jag räknar med att befinna mig på gymmet fram till helgen. Skönt! Under tiden så vill jag också meddela att jag har beställt och fått en ny bodybuilding tidning att läsa 😉 nämligen MuscleMag international magazine, det vart lite fel med första numret så jag fick faktiskt 2 nummer på samma dag, så dubbel lycka kan man säga. Jag kommer senare med en recension utav tidningen och jag hoppas att det kommer att vara en positiv sådan, men efter vad jag har sett i tidningen så verkar den inget annat än grym!

 

Nya webbsidor som jag arbetat med, ja, med all min fritid så har jag nu startat upp ett flertal andra webbsidor som jag kommer att fortsätta att arbeta med. Jag kommer självklart inte att överge min träningsblogg men jag kommer att ha mer att göra när jag inte jobbar med mitt vanliga arbete.

 

Jag hoppas att det är bra med er alla därute, detta var allt för mig för denna gången. Till sist så bjuder jag på en motiveringsfilm som jag fastnat för på sistone, nämligen en film om Kai Green, mycket nöje 😉

 

 

Amor Vincit Omnia