Det har varit mycket nu

Det har varit mycket nu
Det är inte kul att tappa fokus såhär precis före sommaren. Fast nu har jag iallafall en giltig ursäkt. Dock så måste jag ta hand om saker och ting snart och inte bara låta det ligga. Det mår man sämre utav. Träningen är en del av mitt liv och utan den så mår jag ännu sämre, det måste jag förstå. Och det borde jag förstå. Gymmet ger mig lugnet här i livet, med gymmet så blir jag en gladare människa och jag uppskattar livet mycket mer än annars. Man mår bra i sig själv om man tränar. Det är en viktig lektion i livet 😉

Jag vill ta mig lite tid att skriva ett inlägg här i vår kära träningsblogg, på sistone har det sett rätt dött ut här men det är kul att se att vi ändå har läsare som besökare bloggen. Ledsen att göra er besvikna, ni som väntar på nya inlägg. Jag lovar att det kommer igång snart igen, om inte så nu =).

Förra Söndagen så förlorade jag min Farfar, det gjorde att många minnen åkte igenom mitt huvud och jag mådde väldigt dåligt denhär veckan, vilket är förklarligt. Jag spenderade över 3 timmar på Gymmet dagen då han dog. För att tänka på annat, min heliga plats. Min farfar har lärt mig mycket här i livet, att man ska uppskatta dom små sakerna i livet och att om man ska göra något så måste man göra det själv. Inte förlita sig på andra utan göra det själv. Jag saknar dig Farfar, alla minnen med dig är så fina, och jag kommer aldrig att glömma bort hur underbar du var Farfar.

Det händer saker hela tiden som får en att tänka en massa i det vanliga livet. Och den enda plats som jag känner att jag slipper tänka, är på gymmet. Det är kanske konstigt, men dock inte så ovanligt. PÅ gymmet så gör du allt för dig själv, precis som farfar tyckte att man skulle göra. Vill man må bra, så bör man också göra nått åt det själv. Andra kan inte få en att må bra, på ett sånt sätt .

Så, med dessa orden så förstår ni att min Farfar betyder mycket för mig, och jag kommer alltid att älska honom. Sitter nu utan tröjja, och det enda jag kan tänka mig att han skulle fråga var; Är det här brottarna byter om? Han tyckte det var så kul för han sa alltid att han var en boxare, vältränad och stark. Aww, det är svårt att förklara, men farfar, det kommer alltid leva kvar i mig. Du var verkligen one of a kind .

~ Farfar, vila i Frid och jag kommer med Fruktsoda och nybakta bullar till dig i himlen när vi ses ~