Då var man hemma ifrån Åre !

Tillbaka ifrån Åre!

Då har man besökt Åre för första gången i sitt liv nudå. Det var kul ! Nog för att jag inte åkte någe skidor eller bräda, men kul var det. Haha! Nu är det dock dags att ta tag i träningen igen, om en månad så bär det av emot Barcelona och värmen. Härligt!

 

 

 

 

 

 

 

Har samlat ihop en sjuk mängd utav energi medans jag var i Åre, nu gäller det att använda den energin till något bra. På träningsschemat så står det Rygg och Axlar, och så ska det förbli. Så ikväll ska det köttas rygg och bygga upp grymma muskler för framtiden :).

 

Man kan säga att jag inte lyft ett finger dom senaste dagarna och har bara stoppat i mig en massa skit. Dock inte så mycket som det skulle kunna ha varit. Men med det sagt så börjar nu träningen återigen med en hård fas då vi ställer in oss på Barcelona målet. Magen kommer att skrika efter pizza eller donken idag, men det blir inget sånt nu. Lindiiee åker på det hon också, att hålla inne på saker och ting och bara satsa hårt på träningen.

 

 

Måste bara säga att jag är mäktigt avis på min arbetskollega dock som precis åkt iväg till Thailand, det var lite fusk, först Åre och sen Thailand. Ha det så bra där borta Mr F :).

Så, hur är det annars på träningsfronten då? Jo, jag har lärt mig mycket dom senaste veckorna, eller, månaden kanske man ska säga. Vår fina träningsblogg är inte så gammal och det var med den som vi la in en extra växel i att lära oss allt om träning.  Det är ett spännande ämne, kräver mycket tid. Men det är vad som intresserar mig just nu.

Det är kul att se att så många intresserar sig för oss här på träningsbloggen också, vi får många besökare och även mail med frågor om oss eller vår träning vilket gör det hela mycket roligare att skriva om. Vi hoppas att vi kan motivera er därute som läser detta så var inte blyga för att säga vad ni tycker :).

Det var skönt att komma hem till min underbara tjej, det var Pizza & BB nördigt nog.

 

Tack Åre, nu är det Gymmet som intar sin plats igen.

Amor Vincit Omnia – Träningsbloggen är återuppväckt och här för att stanna.

 

/R 🙂