Bikinimode 2011

Blir det gymmet, stranden eller vassen i sommar?

Sommaren närmar sig med raska steg och vi har fått det riktigt varmt här dom senaste dagarna. Härligt :). Om en vecka så bär det av emot Barcelona och en massa sol och bad, samt shopping. Tills dess så ska det bli en massa slitande på Gymmet. Men nu frågar jag er här i bloggen hur ni känner inför sommaren? Kommer ni att inta den formen som ni velat ha? Eller blir det till att bada i vassen? 🙂

 

Det har gått knackigt för mig i lite mer i en vecka nu, men har stått still åtminstone, men nu är det nya tag och jag köttar på som faen på gymmet. Det blir semestern i Barcelona och sen så går jag in i hårdträning tills jag får semester i sommar. Härligt!

Tjejen sitter och spanar in nya bikinis till i sommar, vad gör ni? Haha, jag tycker det hela är lite knäppt, vi killar har samma shorts år ut å år in medans ni tjejer ska byta till varje år. Eller, åtminstone ”Kolla in en ny Bikini” 🙂

Kommer försöka att göra så många inlägg som möjligt nu i sommar så ni får följa med oss i det fina vädret 🙂 Måste och få säga att det är väldigt kul när ni skickar in era frågor till oss och det gör det hela väldigt mycket roligare att faktiskt göra ett inlägg eller två i denna underbara träningsblogg ;).

 

Ni får gärna skicka in Bikini tips till tjejen ifall ni har, annars får jag önska er en underbar sommar och hoppas att även ni fortsätter att läsa våran träningsblogg nu i sommar.

 

No Pain No Gain – Amor Vincit Omnia