Ber om Ursäkt

Dålig uppdatering i träningsbloggen

Det har hänt lite saker som har gjort att jag varit dålig på att uppdatera. Men nu är det dax att väcka liv här igen.

Vad har hänt senaste tiden?

Det har hänt mycket som jag inte tänker dra upp här i bloggen. Det jag vill berätta för er är att man ska ta hand om alla runtomkring sig och se till så att alla mår bra. Man vet aldrig när ens tid är inne.

 

 

Hur går träningen?

Träningen går bra, har börjat engagera mig mera i vad jag stoppar in i munnen. Dvs ett kostschema, det är många som har inputs om just kostscheman vilket är lite roligt då dom flesta äter inte som dom bör ändå. Så hur är det med kosten för alla, är den bra då eftersom alla vet vad dom ska äta före och efter träning? I Believe Not.

 

 

Hur känns ryggen?

På senare tid har jag satt fokus emot min rygg. Har försökt att utvinna så mycket styrka i ryggen som möjligt. Jag har aldrig riktigt tyckt om att träna rygg såsom jag gör nu, då jag inser vad det gör att träna upp sin rygg så att man får stabilitet i kroppen. Underbart!

 

 

Vill också meddela att vi har uppnått besöksrekord på träningsbloggen. Det känns så sjukt kul att så många är intresserade utav att läsa om vår framfart och träning. Om några veckor bär det av emot Barcelona vilket också ska bli underbart.

 

 

Har bara en sak till att tillägga:

Nu kör vi 🙂

 

Etiketter: