Amor vincit omnia – Texter

Amor vincit omnia tatueringar

Amor Vincit Omnia står för kärleken övervinner allt.  Eller, Kärleken besegrar allt. Beroende lite på vem du frågar, hur som helst så har det en stark betydelse för mig och min underbara fästmö. Redan ifrån början så fick vi lära oss att motgångar är till för att besegras. Vi lever nu med en enorm kärlek till varandra, men vägen dit har varit hoppig. Amor Vincit Omnia står lite överallt hemma hos oss, ovanför sängen, hallen, vardagsrummet. Vi har tom fått det sagt att vi har för mycket kärlekstexter hemma. Men det är så det är, kärleken övervinner allt.

Vi delar kärleken mellan oss och vi är ett med varandra. Denna träningsblogg startade vi för att jag hadde en förkärlek till träning och min älskade Sambo ville samtidigt också börja träna. Ett ypperligt ställe är då att ha ett eget ställe där man kan skriva av sig lite och förklara och berätta för alla hur det går. För dom som vill läsa, såklart. Det finns en hel del träningsbloggar därute som skriver om lite allt möjligt. Endel har riktigt sjysta texter, information, och vissa har riktiga fina bilder som dom bjuder på.

 

Amor vincit omnia tatueringar har blivit alltmer vanliga, ni ser dom överallt. Ute på gatan, på stranden, eller kanske på bryggan ;). Det stora hela är att det är ett väldigt populärt uttryck att skriva just, Amor Vincit Omnia. Detta är något som vi har uppmärksammat nu när vi startat vår träningsblogg om kärlek och träning.

 

 

 

Amor Vincit Omnia till er alla därute! Kom ihåg det! 🙂