Amor Vincit Omnia – Om träning

Vad krävs för att lyckas?

Hej Bloggen, jag tänkte ta en stund för mig själv och filosofera lite. Jag har under min tid som sjuk sett en hel del träningsfilmer, bla med Branch Warren, Arnold Schwarzenegger,Ronnie Coleman, Lee Priest mfl . Det jag vill komma till är att det väldigt mycket pratas om uppofringar i dessa filmer. Man får verkligen ge allt om man vill lyckas inom bodybuilding. Det är så grymt motiverande att se hur dom gör med sin träning, deras träningsupplägg, scheman, kost, träning, allt. Hur hela deras omgivning hjälper dom att lyckas. Ta tex Jay Cutlers fru, som en månad innan tävling tar hand om allt där hemma för att Jay ska kunna tänka på sin träning och kost. Helt underbart !

Träning är en livstil, men med det sagt så behöver man inte träna 7 dagar i veckan. Alla kan vi träna på det sättet som passar oss bäst. Jag vet folk som uppskattar några timmars cykeltur om dagen, till såna som vill syssla med triatlon och dom som bara vill vara dom bästa simmarna…Det finns det som passar dig, bara du vet vad du söker. Det är det viktigaste, veta vad man söker, vart man vill komma, och sen tar man bara reda på vägen dit. Vilket oftast är lätt, bara man vill. Det finns en hel del kunniga personliga tränare därute som är redo att hjälpa just dig. Ta steget ut bara, börja träna! :).

 

Bodybuilding – Något för dig?

Under denna period har jag insett vad jag vill syssla med, vad jag vill satsa på…Och det har fått mig att sätta mål jag aldrig trodde jag skulle göra. Tänk att det har gått såhär långt nu? 🙂 Jag njuter utav varje stund jag är på gymmet, det är den bästa tiden på dagen. Jag vill lära mig mer, om kost, träning, om allt. Jag ska börja läsa fler böcker, läsa på nätet, se på fler filmer, och lära mig så mycket jag bara kan, medans det ändå finns tid till det.Nästa sommar, kommer att bli den bästa sommaren i mitt liv. Det vet jag redan nu, varför det? Jo , för att nu är mitt huvud inställd på det. På riktigt, inte som förr. Nu ska det bli så :).

Scheman ska skrivas, både till kosten och till träningen. Allt ska planeras in i de minsta. Det blir hejdå till pizza, tyvärr ;). Dock så kommer den nog att hälsa på nångång. Man måste även få leva? 🙂

 

Jag ska forma om kroppen till något man ska vara stolt över. Och detta sker nu.

 

 

Ta det lugnt alla ni därute,

 

Amor Vincit Omnia – Träna med oss 🙂