Alla dessa bantningsmetoder

Hur många bantningsmetoder kan du?

Det finns en hel uppsjö utav bantningsmetoder, vissa säger att dom funkar andra inte. I det stora hela så tror jag personligen att det beror på personen i fråga som testar bantningsmetoden. Jag tror nämligen att det har väldigt mycket med genetik och vad kroppen är vad vid till en början. Jag tror dessutom att beroende på hur seriöst en person tar dom olika bantningsmetoderna så blir det mer eller mindre bra.

Dom senaste nya, och då menar jag nya metoder för mig. Som jag nu har hört är att man kan använda sig utav Cocosnötsolja istället för matfett. Samt, att Kalcium ska ha bra effekt på fettförbränning. Men i det stora hela så kommer man ju ändå fram till att om man gör av med mer än den energin som man stoppar i sig, så går man ner i vikt. Dock så tycker jag det personligen är kul att testa och se hur saker och ting beter sig på min kropp. Testade ju för några veckor sen att dricka lite äppelcidervinäger vilket gav en förvånansvärt bra effekt på min kropp, dock så vet jag ju inte om det var äppelcidervinägerns förtjänst eller dom promenaderna som man tog till Gymmet istället för att ta bussen.

Jag har börjat intressera mig för näringslära mer och mer, för att se vad det finns för information att hämta ur den mat man stoppar i munnen. Vilket gör det hela väldigt intressant i att se vad folk igentligen ”tror” sig veta om allt. Ett exempel är att man säger oftast att frukt är väldigt bra att ta om man är hungrig, men man kan ju också äta för mycket frukt. Enligt vissa. Intressant? Ja, det tycker jag iallafall :).

 

Håll er uppdaterade på http://www.facebook.com/pages/Amor-Vincit-Omnia/202584673092542

 

Skriv gärna vad ni tycker och tänker 🙂 Gilla gärna! 😉

 

//Amor Vincit Omnia – No Pain No Gain